Inbouw elektrische haard

Je oplossing voor een koude kamer is een smart verwarmingsgids voor het veilig toevoegen van warmte in je huis. Zone verwarmen is een theorie waarbij extra warmte gebruikt wordt wanneer dit vereist is in een specifieke kamer of kamers. Hierdoor kan je de thermostaat van je centrale verwarming op een lagere stand zetten in het gedeelte van het huis waar het meeste geleefd wordt.

Voor een groenere manier van leven zou je een elektrische haard, kachel, inbouw of infrarood elektrische verwarming moeten overwegen om energiebesparingen te kunnen realiseren terwijl je kamer een aangename temperatuur heeft tijdens de winter. Deze haarden gaan erg efficiënt met energie om en zijn geweldig.

LEES OOK: Bio-ethanol haard koopgids + TOP 5

 

Kostenefficiënte zone verwarming

Een van de meest effectieve en efficiënte manieren om een kamer te verwarmen terwijl je tegelijkertijd energiekosten wilt besparen is zone verwarming. Verwarm alleen de kamers die je het meeste gebruikt en sluit de deuren van de kamers die het minste gebruikt worden.

Sluit de deuren van de slaapkamers en wasruimte gedurende de dag (moet deze laatste echt verwarmt worden terwijl er een droger in staat?) Sluit de deur van de keuken wanneer je aan het koken bent, dit zorgt voor een eigen warmte. De slaapkamer hoeft niet erg warm te zijn tijdens het slapen, omdat een koele slaapkamer voor een betere nachtrust zorgt. Gebruik een efficiënt elektrisch deken als je het koud hebt en stop jezelf goed in onder de dekens.

Elektrische zone verwarming maakt het mogelijk om de thermostaat lager te zetten, terwijl je je nog steeds comfortabel en warm voelt. Elektriciteit is goedkoper dan gas, waardoor je een hoop kosten kan besparen.

Vrijstaande elektrische haard

 

Infrarood haarden zijn efficiënt en krachtig

Infrarood verwarmingen in elektrische haarden gebruiken infrarode kwarts technologie, wat onmiddellijk voor warmte zorgt met de druk op een knop. Deze units zullen tot 90 vierkante meter verwarmen. Traditionele elektrische verwarmingen verwarmen de luchttemperatuur in de kamer en infrarood verwarmt objecten en personen rechtstreeks, zodat ze de warmte absorberen. Infrarood is een veilige en zachte warmte die geen energie verspilt terwijl de temperatuur in een kamer op een constant niveau gehouden wordt. Deze units kunnen verplaatst worden naar andere kamers en de meeste hebben thermostaat besturingen. Je kan het hele jaar door gebruik maken van zone verwarming.

De geavanceerde technologie met elektrische haarden, kachels en verwarmingen zorgen voor realistische vlam effecten terwijl ze extra warmte bieden. Ze zien er geweldig uit en de elektrische energie is een kostenbesparing voor huiseigenaren. Wanneer je ze gebruikt voor zone verwarming, dan zal je warm zijn en tegelijkertijd kosten besparen.

 

Verwarm waar je leeft, niet het hele huis

Zone verwarming kan zorgen voor 20-40% energiebesparingen in je huis. De prachtige, trendy en stijlvolle elektrische verwarmingen, haarden en kachels van vandaag de dag zijn niet zo als vroeger. Ze zijn niet de lelijke, zware metalen blokken die voor warmte zorgen. De units van vandaag de dag bieden warmte en atmosfeer in elke omgeving. Ze zijn aantrekkelijk, voegen iets toe aan de kamer waar ze staan en trekken de aandacht van iedereen die ze ziet. Daarnaast voegen ze ook waarde aan je huis toe.

Een centrale verwarming slaat constant aan. Wanneer je de kou voelt komen, dan zal hij aangaan. Wanneer je een elektrische unit voor extra warmte gebruikt, dan zal de verwarming niet continu aangaan en zodoende kan je kosten besparen. Je huis zal aangenaam warm blijven met de instellingen die je uitgekozen hebt. De krachtige haarden zijn een perfecte oplossing voor koude woonkamers, kantoren en andere kamers die kouder dan normaal zijn.

Woonkamer met elektrische haard

 

Conclusie

Houdt je huis warm tijdens de komende winter en de volgende jaren. De elektrische haarden zijn ook geweldig voor de warmere maanden om te gebruiken zonder warmte, waardoor je alleen maar van de mooie effecten van de vlammen kan genieten. Dit is iets wat geen enkele andere haard kan bieden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in