Home Over ons

Over ons

We hebben Warmtebutler gecreëerd voor personen die op zoek zijn naar de beste haarden die bij hun behoeften en budget passen. We verrichten uitgebreid onderzoek welke haarden het beste zijn en om je andere nuttige informatie te verschaffen. We kijken naar de functionaliteiten van de verschillende haarden, kwaliteit, prijzen en ook naar de feedback die andere gebruikers gegeven hebben. We breiden onze website continu uit met nieuwe artikelen, zodat je alle informatie op een plek kan vinden.

Toen wij zelf op zoek gingen naar een haard voor ons huis werden we snel overweldigd door de verschillende soorten en de grote hoeveelheid stijlen waar je uit kan kiezen. Het leek wel dat hoe meer we keken, hoe meer we te weten moesten komen. We konden niet echt een goede website vinden met duidelijke en onafhankelijke informatie, dus Warmtebutler is bedoeld om juist dit te bieden, zodat je uiteindelijk een haard uit kan kiezen die perfect bij je wensen en behoeften past.

Of je nu op zoek bent naar een mooi stukje design, een bron van warmte voor je kamer of gewoon een knusse atmosfeer, we hopen dat je onze informatie en onderzoek nuttig vindt, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken voor de haard die precies bij jou en je situatie past.